diumenge, 26 de març del 2017

Me Kyeoung Lee: il·lustradora de botigues tradicionals

2008

2009
2010
2011
2012

2013
2014
2015

2016

2016

2017











4 comentaris:

  1. Excepte en un cas en què surt una cadira (l'espai de contemplació) i un altre amb la casa coronada amb testos de flors, totes les botigues tenen un arbre. Com els dibuixos infantils en què tota llar hi té representada la vida amb ornaments vegetals i xemeneies que treuen fum. No hi ha humans. Com aquells paisatges travessats per una carretera. La vida és el rastre que anem deixant rere nostre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt ben vist, Enric! M'havia adonat que no hi surten humans, però la similitud amb els dibuixos infantils (o millor dit, amb els elements amb què els nens acostumen a representar una llar) és tota una troballa.

      Elimina
  2. Ep!!!, la meva botiga també té un arbre al davant, i de tant en tant em venen a visitar dracs. No sé si busquen a la princesa, a Sant Jordi o a mi. Sigui com sigui no tinc cap dibuixant (encara) que li faci un dibuix tan bonic com aquests que ens mostres. :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara que ve Sant Jordi sí que se t'omplirà la botiga de dracs. Tu distreu-los i deixa'ls que vagin buscant. Això sí, que no trenquin res. I per si de cas, pregunta'ls si n'hi ha algun que sàpiga dibuixar botigues amb un arbre al davant... Qui sap?

      Elimina